Aura-Oasis - - Studie en onderzoek van paranormale fenomenen

woensdag 6 juni 2012

Kenmerken van een geest in huis 4

Spookt het 4?
Als het niet bij de subtielere fenomenen blijft zoals ik die reeds omschreef bij vorige delen kunnen de tekens of gevolgen gevoeliger en duidelijker zijn.
Een heel duidelijk teken is een plotse temperatuursschommeling. In 95% van de gevallen is dat een ijskoud gevoel in een normale omgeving. Dit ijskoud gevoel gaat dan ook weer snel voorbij en voelt zoals als je een koelafdeling binnenstapt. Het is dus geen schommeling van enkele graden maar vaak veel meer.
Er bestaan toestellen die deze temperatuursveranderingen in beeld brengen zoals een warmtecamera of infraroodthermometer maar deze zal je daarmee niet vast kunnen stellen. Lucht heeft immers geen weerkaatsend oppervlak en straalt geen warmtebeeld uit.
Ook een zogenaamde hotspot bestaat maar deze is dan heel lokaal en op een zeer klein oppervlak zoals op een steentje of iets anders dat zonet paranormaal geworpen is. Dat kan je ook maar meten als je het snel vindt.

Tegelijk belanden we bij voorwerpen die van plaats veranderen of gegooid worden. Zo hoorde ik vandaag van een wasmachine die regelmatig enkele meters verplaatst staat in een woning waar nog voldoende tekens zijn van spokerij. Maar ook worden uiteraard voorwerpen op de grond gegooid en sommige klieven zelfs door de lucht.

Een bepaalde geur kan ook een teken zijn dat er iemand in de omgeving is. Vooral als die geur bij de overleden persoonlijkheid hoort. Er moet evenwel opgelet worden voor suggestie die geur te ruiken. Hij moet dus sterk genoeg zijn en door meerderen genoteerd zijn.

Zeer duidelijke tekens zijn mistige wolken die zich verplaatsen en die je dus ook goed kan fotograferen met flitslicht. Er zijn wel enkele natuurlijke verklaringen mogelijk voor lichte mistfenomenen, zoals adem in een koude omgeving maar de mist is over het algemeen zo overaanwezig dat je dit kan uitsluiten. We noemen dit ectoplasma.

Er zijn heel wat mensen die met de tot hiertoe opgesomde tekens geen last hebben van hun gastheer maar soms is de situatie dwingender.
Zo kunnen mensen die in zo'n woning wonen, extreem vermoeid geraken waardoor er met die situatie echt niet veel meer te bereiken is.
Ook kan de energie die de entiteit verbruikt zodanig oplopen dat de dure energierekening de pan uit rijst.

Er zijn echter ook meer persoonlijke kenmerken. Zo kan je plots een brandende sensatie  voelen (zoals ik die daarnet beschreef bij het hete steentje of voorwerp) maar constateren dat er zeer duidelijke krassen op je lichaam getrokken zijn. Velen trekken vanaf hier het besluit dat er demonen mee gemoeid zijn maar dit is puur religie. Deze monsters die uit de hel komen bestaan niet. Er bestaan wel agressieve entiteiten.

Andere zaken die kunnen voorkomen zijn het trekken aan kleren, het gegrepen worden, dekens die af bed schuiven. 
Ook het "Old Hag fenomeen" die je hier apart besproken vindt op deze blog, is een ongewenst geestfenomeen die zelfs meestal een verkrachtende aard heeft met aanrakingen. Dit fenomeen laat soms wel inzinkingen zien in de matras door een lichaamsgewicht.

Het kan nog akeliger en daar pakt de horrorindustrie natuurlijk mee uit en dat is dat je belaagd wordt doordat er stenen en andere voorwerpen naar je gegooid worden, inclusief vlijmscherpe messen. Dit fenomeen is echter gelukkig zo zeldzaam dat ik hier niet verder op inga. Het is bij enkele kwesties voorgekomen zoals oa. met een zwaard dat door de deur heen stak.

Soms is er heel wat meer activiteit als er iemand aanwezig is die de zaken komt evalueren. De geest kan hem dan immers willen laten opmerken.
Daar bestaat ook een gevaar in. Veel verbannende uitdrijvers maken de entiteiten kwaad of provoceren ze. Het gevolg is dat hun techniek net het omgekeerde veroorzaakt dan gevraagd werd door de mensen die hier vanaf wilden.

Ikzelf heb een techniek die zeer goed blijkt te werken en meestal niet veel vereist op een grondige kennis van de studies van de SPR na samen met de kennis die bekomen is via communicatie tussen geesten doorheen de eeuwen.
Om onjuist gebruik te voorkomen gooi ik deze techniek niet te grabbel maar het werkt meestal.

Op plaatsen waar vele geesten gehuisvest zijn zit er soms niet veel meer op dan te verhuizen. Zo kan je bijvoorbeeld best niet in een gevangenis gaan wonen waar vroeger veel dodelijk geweld en ter doodveroordelingen waren. 

Reacties graag via Forum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten