Aura-Oasis - - Studie en onderzoek van paranormale fenomenen

zaterdag 10 december 2011

2012 of derde wereldoorlog?

Komt er een nieuwe 1000jarige vrede? 
Hitler dacht het zeker. Zie de meerder documentaire video's over de occulte geschiedenis van het derde rijk.
Een derde wereldoorlog zou het einde van het aardse leven op onze aardbol betekenen. De dreiging is reëel ook zonder kernraketten want een "vuile bom" is ook zeer destructief.
Denken we aan de radioactieve besmetting die honderden en duizenden jaren zou blijven steken in de voedselketel.

Dit gebeurt ook wanneer opslagplaatsen voor kernwapens vernietigd worden.

Wat 2012 betreft: ik geloof ook niet in de fatale dag. Wel is het zo dat we onze bronnen op de aarde aan het opconsumeren zijn.
Er vinden duidelijk veranderingen plaats die de wetenschap zelf verwonderen, zoals de verschuiving van de polen waar men ook in het wild slaat met verklaringen.

Wat betreft the big bang is dat ook zo. Wat er de big bang deed ontstaan is voer voor de wildste theorieën die ook niet juist zullen zijn want in principe zette men zich schaakmat omdat er geen tijd en ruimte bestond voor de ontploffing. En singulariteit, kom op zeg. Houd jij elektronen over als je batterij plat is? Nee, want + en - zijn een geheel.

Betreft het Higgs deeltje, dat moest alles verklaren. Miljarden investeerde men aan Europees geld, maar het bleek vruchteloos. Hierdoor valt wel de theorie van alle andere deeltjes in elkaar.

Toch is de wereld ontstaan.

Betreft het paranormale zijn zeer sterke bewijzen geleverd voor het bestaan. "Randi has to pay".
Dat wil echter niet zeggen dat allen die zich begaafd noemen, of die menen teksten te kunnen interpreteren ook juist zijn. Er zit veel kaf onder het koren.
Het enige bewijs dat iemand kan overtuigen is een aangrijpende ervaring. En zo zijn er steeds meer mensen die overtuigd raken zonder de onverklaarbare voorvallen van zich af te borstelen. We moeten wat serieus blijven, vaak zijn de verklaringen van sceptici ronduit absurd onmogelijke combinaties die gewoon teveel zouden voorkomen om nog realistisch te zijn.

Reacties graag via Forum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten