Aura-Oasis - - Studie en onderzoek van paranormale fenomenen

dinsdag 1 oktober 2013

De voorspelde onderzeese kristallen piramide

2000 meter onder zee: Edgar Casey

Edgar Casey werd de slapende profeet genoemd. Hij wist in slapende toestand vooral diagnoses te stellen van ziektes maar hij onthulde ook veel andere fantastische feiten.
Vele van die feiten zijn echter nog niet bevestigd.

Zo is een aantal jaren geleden ontdekt dat er idd. een verborgen kamer onder de sfinx zat zoals hij in trance beweerde, met ingang tussen de poten van de Sfinx. Dit zou een bibliotheek geweest zijn. Deze verborgen kamer is gevonden door Westerse onderzoekers maar Egyptologen laten maar zelden andere onderzoekers toe. Er zijn evenwel geen boeken meer in te vinden. 
Edgar Caesy had het echter ook over de Bermudadriehoek. Daar zou op de zeebodem een enorme kristallen piramide gestaan hebben. Nu ja, fantastisch verhaal toch? Zoiets kan je toch niet geloven? Toch zeker niet in die tijd want men had toen nog nooit een bouwwerk onder de zeespiegel gevonden.

Vorig jaar ontdekte men echter een glazige piramide op 2000 meter diepte op de zeebodem van de oceaan.

Afbeelding

Of het glas of kristal is moet verder onderzoek nog uitwijzen.
De piramide is ook gigantisch groot, groter dan die in Egypte.

Als de ontdekking zou kloppen, zoals men ook stelt, dan zijn er 2 piramides die elk groter zijn dan die van Cheops, ongeveer 3 keer zo groot.

Ze zouden dan minimaal 10.000 jaar oud zijn, want ze kunnen maar moeilijk gebouwd zijn, 2.000 meter onder de zee met duikersklokken.

En dan nog het ongelooflijkste: het materiaal waaruit ze gemaakt zijn begroeit niet en is glas of ijsachtig doorzichtig. Wat dit voorstelt onderzoekt men nog, maar dit zou pas een klap zijn voor onze geschiedenis, als het bijv. glas zou zijn. We spreken dan nog niet van kristal zoals de kristallen bol die dichtbij gevonden werd op een stenen pilaar en magnetische eigenschappen heeft.

Stel nu gewoon dat het een soort primitief glas zou zijn, wie heeft dit dan gemaakt? En toch niet met koperen werktuigen of stenen? Dit kan niet. Wie heeft het glas gesmolten en in blokken verwerkt?

Dit onderwerp, is buiten de voorspelling, meer een voor onder alternatief waar ik het al had over "geschiedenis fout".
Ook de gewone piramides en andere grote bouwwerken kunnen NOOIT zonder bouwmachines (bijv. kranen) gebouwd zijn. De zwaarste door de mens gekapte stenen balk weegt zo bijv. ong. 1400 ton (Baäl). We hebben nu nog geen enkele kraan die dat kan tillen!

Maar goed, men blijkt nu overal ter wereld gigantische piramides te ontdekken. Deze is China zijn ook al zeker niet meer te loochenen en gigantisch. Kwam de hele wereld op een bepaald moment op hetzelfde idee om zomaar eens piramides te gaan bouwen?


Zie zeker http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/1697038.stm


aura-oasis  
Contact 
Reacties graag via Forum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten