Aura-Oasis - - Studie en onderzoek van paranormale fenomenen

woensdag 30 maart 2011

Gedachtenkracht ziekte en genezingZiekte en genezing
Het is een feit dat suggestie zelfs organische ziekten kan teweegbrengen. Geloof en wil  met een onbewust geloof, kan die ook veroorzaken. 
Het omgekeerde; healing, kan ook. 
Ik zou zelfs zeggen dat suggestie zelfs psychische toestanden bewerkstelligt. Bijv. bang zijn in het donker en de suggestie versterkend, met als gevolg werkelijk dingen zien en horen. De inwerking van psyche op lichaam gaat heel ver en wordt autosuggestisch versterkt. Het gaat tot en met superkrachtinspanningen, tot stigmatisatie. Onder hypnose zijn paranormale toestanden mogelijk, zoals blinden die zien en de dingen beschrijven, iemand helderziende maken (we deden dat bij een voorstelling en dat lukte verbazingwekkend goed en raak). 
Denk ook aan over vuur lopen. Ik zag menig scepticus dat ook proberen maar nadien met blaren op de voeten.

Het omgekeerde, genezen gaat ook heel ver. Zij heb ik mensen gekend die bewust psychisch de strijd aanvatten tegen kanker en die levenslang overwonnen hebben zoals een destijdse populaire charmezanger. Hij verbeelde zich dat de slechte cellen aangevallen werden. Ik persoonlijk raad echter niemand aan zich alleen aan deze dingen vast te houden want alhoewel het mogelijk is, is het niet zo gemakkelijk. 

Lukt het moeilijk dan kan je altijd nog anderen alternatieve healingstechnieken laten toepassen bovenop de gebruikelijke procedure.  Een groot deel van de genezing zal echter afhangen van de psyche maar deze kan zowel van jezelf als van de andere uitgaan. 

PS: de foto zou ongemanipuleerd zijn.

Aura-Oasis 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten