Aura-Oasis - - Studie en onderzoek van paranormale fenomenen

maandag 24 november 2014

De verklaring voor ouija

  30 jaar veilige ouija 

Om een voorbeeld te geven van wat ik met geslaagde ouija kon meemaken, herverhaal ik hier even in het kort een geschiedenis.

Vooreerst zijn alle ouijasessies vanaf 1990 letterlijk met vraag en antwoord, letter per letter exact opgetekend.
Ik opende een van die aantekeningen.

Op de bewuste avond was ikzelf echt compleet uitgeput. Voor die extreme vermoeidheid had ik zelf een reeks onderzoekingen gehad bij de internist maar niets werd gevonden. Een aantal maanden later kwam de onthulling van de vermoeidheid wel nogal urgent aan het licht en werd grotendeels opgelost.
Die avond van de ouija besloot ik dus zelf de gemakkelijkere rol op mij te nemen om de vragen en de aangeduide letters te noteren. Een 3-tal anderen konden de antwoorden ontvangen zoals ik het hun aangeleerd had, met de nodige veiligheidsobservatie.
Er kwam iemand door die ik gekend had omdat ik daar zelf thuis nog geweest was ivm een paranormaal probleem. Het was een arts(e) en ze had ook acupunctuur gestudeerd.
We hadden afgesproken dat ze iets zou laten weten voor een volgende afspraak maar ik had al enkele maanden niets meer gehoord en ook zelf niet gebeld. Ik had die periode vaak last van stevige migraineaanvallen en zij zou eens proberen of dit met acupunctuur op te lossen was. Maar ik had dus niets meer gehoord.

Op een latere sessie bleek ze plots door te komen. Hoe kon dat nu? Ze beweerde zelfmoord te hebben gepleegd. Dit leek bij navraag te kloppen. Ik startte op mijn eentje een bijna dagelijkse dialoog met haar op zoek naar echt hard bewijs dat zij het wel degelijk was. Ik kon echter heel weinig van de doorgegeven informatie natrekken en dit bleef dus een vermoeden maar bleef onbevestigd. We hadden wel een paswoord afgesproken dat een anagram was en dus op zichzelf geen bestaand woord was.

Op die avond waarop ik zo vermoeid was en niet kon deelnemen kwam ze ineens door. De andere deelnemers wisten echter niets van haar. Ongevraagd tekende de planchette daarna haar paswoord op dat de deelnemers uiteraard ook niet konden weten. (ik deed dus zelf niet mee en verraadde niets). Ze deelde haar beroep mee (specialisatie). Ze deelde ook al eerder doorgekomen mededelingen mee die zeker geen passe-partout-uitspraken waren.

Nu ik dit toevallig terugvond maakte dit meer indruk op mij dan destijds. Ik weet echter nog goed hoe het in elkaar zat. Deze sessie toonde hier dus duidelijk aan dat zij het effectief was en dat dit niet uit mijn onderbewustzijn kon komen. Hiermee was iedere bestaande twijfel naar een andere verklaring meteen weggenomen.

Ik heb regelmatig onwankelbare bewijzende sessies meegemaakt die immuun zijn voor iedere sceptische fantastische verklaring. Men zou me dus wel moeten beschuldigen van fraude maar gezien ik dit hier zelf meemaakte kan dit niets aan mijn eigen overtuiging doen.

Als je youtube afzoekt naar filmpjes van ouija vind je geen enkele werkende en geslaagde sessie. Je vindt er enkel zeer trage aarzelende verschuivingen die natuurlijk te verklaren zijn. Je hoort er ook enorm veel domme vragen maar degene die ermee experimenteren beseffen het niet. Ik heb daar echter een gouden tijd van successen mee meegemaakt al waren ze niet alle zo bewijskrachtig dat ze mijn strenge eisen daarvoor konden overtuigen. Ik heb ongetwijfeld meerdere straffere sessies meegemaakt die ontwijfelbaar keihard bewezen dat de betrokkene zelf moest antwoorden. Een de mooiste vind ik een sessie waarbij een beroemde Vlaming (internationaal) doorkwam en ons contact deed opnemen met zijn beste vriend, nog beroemder. Dat is gebeurd dankzij het foutloos doorgekomen privé-gsm nummer. Maar eigenlijk zijn dit allemaal langere verhalen. 

Ik blijf echter STRENG verwittigen om hier niet onervaren aan te beginnen. Ik heb daar ongelukkige toestanden ook van gezien, sommige met levenslange gevolgen zoals bijv. stemmen horen, andere zaten opgescheept met een geest. 

aura-oasis
Andere artikels
Contact 

2 opmerkingen:

  1. Ik geloof dat dit zo gebeurd is. Het is volledig geverifiëerd. Waarschijnlijk was niet algemeen geweten dat de dokter gestorven was door zelfmoord. Zij wilde dat blijkbaar komen melden. Heeft zij hierbij ook doorgegeven waarom zij dat gedaan heeft?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee, dat heeft ze niet gezegd maar ik wist wel met welke problemen ze worstelde want het was daarom dat ze tijdens haar leven haar overleden moeder wou proberen bereiken.
    Ik moet haar privacy hier uiteraard respecteren ivm de reden die tot een dieptepunt leidde.

    BeantwoordenVerwijderen