Aura-Oasis - - Studie en onderzoek van paranormale fenomenen

maandag 8 juni 2015

Wetenschappelijk verschenen, geest beïnvloedt materie

Invloed van de geest bewezen

In vele wetenschappelijke tijdschriften zoals British Journal of Psychology, Science, Nature, Proceedings of the IEEE, Neuroscience Letters, Psychological Bulletin kan je nu lezen hoe experimenten bevestigen dat we geestelijke invloed kunnen uitoefenen in processen die normaal gezien statistisch perfect gelijk zijn.
Ik bedoel zaken als bijv. het opgooien van een perfect uitgebalanceerde munt zal na 100den proeven exact evenveel keer kop als munt vallen. Een dergelijke test maar met dobbelstenen is vroeger al door Rhine gedaan en bevestigd.

Nu heeft men proeven gedaan op het dubbele spleet experiment van de quantumtheorie. Het gaat erom dat een deeltje ofwel door detector A of detector B moet maar gezien het maar één deeltje is kan het niet door beide. Daar ontstond in de quantumtheorie het idee dat bewustzijn een cruciale rol speelt. De kans dat het A of B wordt vervalt immers slechts na observatie en na vaststelling dat het bijv. door B is gegaan. Voor de waarneming kan je slechts spreken over gelijke kansen.

Omdat dit proces langs geen kanten toeval kan zijn als het bijv. meer langs A dan langs B zou zijn gedaan werd deze methode gekozen als experiment. Meditators probeerden het deeltje uit zijn statische nauwkeurigheid (50%) te halen door het meer langs A of B te laten gaan.
De experimenten bewijzen nu wetenschappelijk dat er een invloed bestaat die invloed heeft op het deeltje met het bewustzijn. Gezien dit in hoogstaande en gecontroleerde wetenschappelijke bevestigende literatuur verscheen is dit nu officieel bevestigd en gecontroleerd.

Dean Radin, die op dit gebied al meer zijn naam liet klinken streeft voor doorbraken in de wetenschap via bewijs. Het verschenen verslag kan je hier lezen. http://www.deanradin.com/evidence/Radin2012doubleslit.pdf

Hiermee is het bevestigd en moet niemand zeggen dat het een trucje, fraude, toeval of gewoon kwakzalverij is. Het is nu bevestigt.

Eer je natuurlijk ook herhaaldelijk winst zou kunnen halen in Casino's moet wel nog wat geoefend worden. De gokker die te vaak boven het toeval scoort wordt er meestal uit genomen op verdenking van mogelijk vals spelen door onbekende trucs.

Natuurlijk zullen er wel veel meer van dergelijke wetenschappelijk bevestigingen moeten zijn eer men onze wetenschap ook gaat herzien. Er zijn er vroeger immers al meerdere verschenen.

Het enige wat men nu gelooft is het "placebo-effect" maar wat is dat dan? Door het onderbewustzijn? Dan is het paranormaal.


aura-oasis 
Andere artikels 

Contact (hulp bij paranormale fenomenen zoals bijv. spookfenomenen)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten