Aura-Oasis - - Studie en onderzoek van paranormale fenomenen

woensdag 23 maart 2016

De BDE van zelfmoord
De BDE ervaring bij zelfmoord

Bij een ‘mislukte zelfmoordpoging’, waarbij men net voor het licht, bij de ontmoeting met overleden verwanten te horen krijgt dat dit een foutieve manier is, kan ook in een aantal gevallen getoond worden dat de zelfmoordenaar het afgebroken leven weer zou moeten herbeginnen van in het begin met alle omstandigheden die naar de zelfmoord leidden, indien hij niet meer naar zijn lichaam terug kon. Ook kan het zijn dat mogelijke scenario’s getoond worden van wat er zou kunnen gebeuren met zijn naaste verwanten, indien hij bij die zelfmoord inderdaad overlijdt. Immers zijn naaste verwanten worstelen met heel veel vragen omtrent de redenen van zijn zelfmoord en blijven achter met schuldgevoelens omdat ze geen hulp hebben kunnen bieden.
Indien zelfmoordenaars bij hun poging ook een bijna doodervaring hadden en waarbij de zelfmoord dus in feite mislukt, ziet men dat zij dit nooit weer proberen te herhalen, in tegenstelling met diegenen die geen negatieve BDE hadden.
Vele zelfmoordenaars blijven hier jarenlang rond erg getraumatiseerde familie hangen waar ze vruchteloos proberen excuus te verkrijgen. Meer... 

aura-oasis
Andere artikels
Contact
Forum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten